5 χρόνια Εγγύηση Cilek

Τα παιδικά έπιπλα και τα βρεφικά δωμάτια Cilek έχουν 5 χρόνια εγγύηση όσον αφορά στην φθορά και το ξεθώριασμα.

Η εταιρεία Cilek επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα τα προϊόντα Cilek, που έχουν δημιουργηθεί βάσει των τελευταίων τεχνολογιών και σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, μπορούν να διατεθούν με εγγύηση ποιότητας 5 χρόνων. Εγγύηση η οποία υπερβαίνει το μέσο όρο του κλάδου. Πίσω από αυτήν την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, οι προηγμένες τεχνολογίες, η προσεκτική δεξιοτεχνία, και η προσπάθεια για την εξαιρετική σχεδίαση από την Cilek Team.

Τα Αξεσουάρ Cilek είναι εγγυημένα για τυχόν ελάττωμα για 2 χρόνια. Παρακαλούμε, να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις ετικέτες και τις οδηγίες σχετικά με τα αξεσουάρ. Ακατάλληλη χρήση ή καθαρισμός που προκαλούν ρωγμές ή ξεθώριασμα, θραύση ή φθορά δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Ποιότητα Cilek

Η Εταιρία Cilek είναι υπερήφανη κάτοχος του Γερμανικού Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) πιστοποιητικού ποιότητας υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας, που χορηγήθηκε από την Geprüfte Sicherheit (GS) Πιστοποιητικά Ποιότητας.

Από την πιο επιθυμητή πιστοποίηση που θα μπορούσε να έχει μια εταιρεία, η Geprüfte Sicherheit (GS) προβλέπει ότι: τα προϊόντα Cilek δημιουργούνται σύμφωνα με προηγμένα πρότυπα ασφάλειας για τα παιδιά, είναι σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά στα μη καρκινογόνα και αντιβακτηριακά υλικά, και παράγονται με τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογίες.

Η Cilek είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο με το πιστοποιητικό ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS).

Πως μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Πιστοποιητικό Ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS)

Όλες οι υποψήφιες επιχειρήσεις υποβάλλονται σε ανεξάρτητο έλεγχο και επιθεώρηση των εγκαταστάσεων και της τεχνολογίας σε αναλύσεις ποιότητας καθώς και άλλα κριτήρια και πιστοποιούνται εφόσον πληρούν τα πρότυπα. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται με εξαιρετική προσοχή και λεπτομέρεια και η πιστοποίηση δίνεται μόνον σε αυτές που πληρούν τα προσόντα.

Αυτό σημαίνει ότι η Cilek παράγει σύμφωνα με τα πρότυπα της πιστοποίησης Geprüfte Sicherheit (GS) ή από την εισδοχή των 135 χρόνων εμπειρίας πιστοποίησης, με πάνω από 900 εξειδικευμένους υπαλλήλους, 80 σύγχρονων εργαστηρίων σε πάνω από 30 τοποθεσίες ως ανεξάρτητα και ειδικευμένα ιδρύματα ελέγχου.

Τα προϊόντα Cilek υποβάλλονται συνεχώς σε εξετάσεις από τα εργαστήρια αυτά, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία. Η Cilek έχει επιτύχει την παραπάνω πιστοποίηση επιτυγχάνοντας την πιστοποίηση από την Geprüfte Sicherheit (GS), για ένα κομμάτι κάθε φορά.

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) Πρότυπα

Όλα τα προϊόντα Cilek και τα υλικά είναι σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μελαμίνη που χρησιμοποιείται στις πρώτες ύλες για τα προϊόντα Cilek είναι μη-καρκινογόνα, αντιβακτηριακή και υποαλλεργική. Μια δαπανηρή διαδικασία στην παραγωγή επέτρεψε την επιτυχή μείωση των επιπέδων φορμαλδεΰδης Ε1 σε σημείο που η χρήση του σε υλικά να έχει καταστεί αβλαβής.

Ασφάλεια Παιδιών

Η λεπτομέρεια στην παραγωγή σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών είναι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μας.

Τα προϊόντα Cilek γίνονται πάντα από υλικά κορυφαίας ποιότητας. Κατασκευασμένα ειδικά για την Cilek έτσι ώστε να μην υπάρχουν, σε καμία περίπτωση, στοιχεία επιβλαβή για την υγεία και την ευημερία των παιδιών, τα υλικά είναι κατασκευασμένα από μη καρκινογόνα, υποαλλεργικά, και αντι-βακτηριακό βακελίτη και καθαρίζεται εύκολα.

Η Cilek χρησιμοποιεί επίσης ειδικά επεξεργασμένο γυαλί. Με αυτόν τον τρόπο, ο κίνδυνος σε τυχαία ρήξη, που κανονικά θα έπρεπε να οδηγήσει σε αιχμηρά και ακανόνιστα κομμάτια που μπορεί να βλάψουν τα παιδιά, μειώνεται αφάνταστα.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται δεν είναι μόνο βραδύκαυστα, αλλά καθαρίζονται και εύκολα.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διασφάλιση της ασφαλούς ανάπτυξης του παιδιού σας... Χωρίς να γίνονται παραχωρήσεις στην ακεραιότητα ή την πρακτικότητα, όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να περάσουν τις εκατοντάδες των δοκιμασιών οι οποίες εξασφαλίζουν την πρόληψη των επιβλαβών ατυχημάτων.